23 December, 2014

Training, Workshops & Coaching

Training

Ik verzorg trainingen en workshops in de domeinen:

 • Vitaliteit
 • Vitaliteitsbeleid
 • Leiderschapstrajecten
 • Innovatiemanagement
 • Hoe vergroot je de transfer/impact van opleidingen en trainingen in organisaties (transfer)

8,6 gemiddeld qua tevredenheid, meer dan 4000 mensen getraind, meer dan 2000 trainingsuren gedraaid.

Coaching

In vitaliteit, innovatie en leiderschap. Volgens het NOBCO ben ik qua urenaantal een  ‘senior practitioner’ als coach. Ik ben opgeleid als coach en opgeleid in NLP.  Inzet van methodes en technologie, zodat de coaching niet alleen bij de gesprekken blijft, maar juist zoveel mogelijk in de praktijk wordt toegepast.

Meer dan 350 uur coachingservaring en geef ook opleiding in coaching.

Aanbevelingen

 • Stressmanagement & vitaliteit evaluatie Cushman & Wakefield: 9,6 over mij als trainer, 9 voor de inhoud. Toelichting van een deelnemer in deze groep: “Ik vond de persoonlijke aandacht die Tim gaf erg goed. De inhoud was heel erg interessant, leerzaam en ook (in de positieve zin) confronterend. De cursus zet je echt aan het denken en motiveert je om doelen te stellen en ook aan die doelen te houden. Persoonlijk gaat mij dit heel erg helpen en dankzij deze cursus en de expertise van Tim kan ik hier ook echt wel iets mee doen zowel in werk als privé.
 • Persoonlijke ontwikkeling Traineesinonderwijs: 8,3 overall
 • Lifestyle Design: 9,6 (trainer), 8,8 (NPS & overall score). Toelichting van een deelnemer in deze groep: “Leuke, slimme gozer die onze generatie goed begrijpt. Hij vertelt helder, geeft duidelijke voorbeelden, stelt goede vragen, laat je alleen iets vertellen als jij je daar zelf comfortabel bij voelt, maar geeft je ook de ruimte om uit je comfortzone te komen. Daarnaast heeft hij veel humor en dat maakt de training erg vermakelijk.
 • Innovatiemanagement: 9,4 (beoordeling trainer)
 • Ton Liefaard (Prof. Leiden Universiteit): “Tim has provided a presentation- & pitch-training for students of the Masters in Child Law of Leiden Law School. He was well prepared, very enthusiastic, creative as well as inspiring for our students. I would strongly recommend Tim as your trainer
 • Student presentatievaardigheden (uit evaluatie): “Tim is really good coach and his advice really sharp and constructive
 • Presentatievaardigheden Erasmus Universiteit evaluatie 40 studenten: 8.8/10 en gaven een 4/5 w.b.t. het zichtbaar verbeterd zijn in hun skills.
 • How to find a job – training & coaching: 9,0 (overall course grade).
 • Tom Naberink: “De gesprekken met coach Tim Haarlemmer waren veruit het meest waardevolle deel van mijn traineeship. Prikkelend, doelgericht en inspirerend. Tim helpt om nog meer uit jezelf te halen
 • Tiuri Konijnendijk: “Tim heeft me veel geholpen bij het uitwerken van ideeën, voorbereiden van professionele gesprekken en plannen van mijn toekomst. Hoewel elk uur kostbaar was bleek zijn coaching steeds een waardevolle toevoeging op mijn week. Tim geeft je de ruimte om je eigen wensen te volgen en begeleidt je met scherpe analyses van je situatie en mogelijkheden daarin maar biedt ook strategieën aan om je te helpen bij bijvoorbeeld time management en prioriteiten stellen”
 • Anke Niessen: “In het kader van het traineeship Eerst De Klas heeft Tim Haarlemmer mij gedurende twee jaar gecoacht en begeleid. Zijn coaching heeft er mede voor gezorgd dat ik al het mogelijke uit mijn traineeship heb kunnen halen. Dankzij helpende oefeningen daagde Tim mij uit groter te gaan denken en meer grenzen over te gaan dan ik eerder voor mogelijk had gehouden.Ik vind Tim een ontzettend betrokken persoon die zich scherp aan afspraken houdt en de grens goed weet te bewaken tussen ondersteunen en uitdagen. Hij begeleid door de kunst van het vragen stellen toe te passen en zelf maar weinig te sturen. Ik heb Tim, ondanks een zakelijk voorkomen, leren kennen als een warm en betrokken persoon”.
 • Opdrachtgever Eerstdeklas Traineeship Bibiche Stolp: “Tim heeft 2 jaar lang diverse trainees van Eerst De Klas gecoacht in de functie van Leadership Development Officer. Ik ken Tim als een ambitieuze, leergierige, motiverende en professionele coach en collega. Hij weet vol overgave en passie mensen te motiveren om het maximale uit zichzelf (en uit het traineeship) te halen. Zo heeft hij bijvoorbeeld meerdere trainees weten te helpen met het starten van een eigen onderneming. Als opdrachtgever waardeer ik Tim zijn enthousiasme en vond ik het fijn om met hem te sparren en te brainstormen. Ook ik werd door Tim uitgedaagd om kritisch te blijven kijken naar allerlei zaken. Dankjewel hiervoor Tim!
 • Aanbeveling Jolien Marsman (over haar ervaring)
 • Aanbeveling Paul van den Broek (over zijn ervaring)
 • Aanbeveling Rick Bosch van Drakestein (over zijn ervaring)

 

Algemene Voorwaarden Tim Haarlemmer
Geheimhoudingsverklaring Tim Haarlemmer
Klachtenregeling Tim Haarlemmer en Klachtenformulier Tim Haarlemmer
Privacy Statement Tim Haarlemmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *